Herroepingsrecht:

Indien u via de website producten hebt gekocht, en u particulier bent, hebt u recht op herroeping van uw aankoop

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten door ons terugbetaald. De retourkosten zijn op kosten van de klant.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Dream PC geretourneerd worden.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, ten gevolge van het gebruik van het artikel dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen behouden we het recht om de waardevermindering van het product af te trekken.

Uitzonderingen retourneren.

- Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
- PC's die door Dream PC tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
- verbruiksartikelen zoals inkt, (laptop)batterijen,..
- alle software licenties zoals Windows, Office, Antivirus,…
- waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Dream PC geen invloed heeft.
- artikelen die duidelijke gebruikerssporen bevatten zoals laptop tassen, hoesjes,…

Terugzenden doet u als volgt: U stuurt een mail naar info@dreampc.be met vermelding van factuuradres, factuur of bestelnummer en de terug te sturen goederen. Wij verwachten dan uw terug te sturen goederen binnen de 14 dagen via een transportfirma in ons bedrijf. U verzend dit naar Dream PC - Janssens Tim, Witvenstraat 200, B-2940 Hoevenen. In de verpakking doet u ook een kopie van uw originele factuur en een document met uw rekeningnummer en titularis van de rekening. Van zodra wij uw pakket hebben ontvangen (binnen de 14 dagen na het verzenden van uw mail en maximaal 29 dagen na de ontvangstdatum van onze zending), word het product gecontrolleerd. Indien alles correct ontvangen is, word het juiste bedrag op uw rekening gestort binnen de 14 dagen na ontvangst van het terug gezonden goed.