Over Ons

Geschiedenis

Dream PC is opgestart in september 1999 door zaakvoerder Janssens Tim.  De zaak startte achter in de garage in een kleine werkplaats.  Al snel werd deze plaats te klein en werd de garage omgebouwd tot volwaardige winkel, waar de winkel tot op heden nog altijd is gevestigd.

Vandaag

Als onafhankelijke computerwinkel proberen wij steeds de beste service en producten te bezorgen aan onze klanten.  Wij proberen hierbij steeds scherpe prijzen te hanteren. 

Wij zijn geen winkel waar bulk word aangekocht en u 'verouderde' hardeware en software koopt.  Wij hebben een geringe stock , maar hebben een goede samenwerking met verschillende fabrikanten zodat wij de nieuwste producten steeds snel kunnen leveren aan onze klanten.  Deze aanpak wordt zeker gewaardeerd door onze duizenden klanten die zeer trouw blijven.

Toekomst

Wat de toekomst voor de winkel betreft kunnen wij uiteraard niet voorspellen, maar wij blijven onze uiterste best doen om onze klanten tevreden te houden.  Dit proberen wij door steeds ons gamma van producten beter te maken en onze herstellingen met de juiste goede zorgen te voorzien.

Gedreven door dezelfde passie dan in 1999 staan wij nog steeds klaar voor al onze klanten.